• Obed
  • 7.10.2020

Treska so špargľou - recept pre Tefal Cook4me+

treska.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
30 min
Varenie
Varenie
4 min

Suroviny

4 osoby

600 g vykostenej tresky nakrájanej na kocky

16 ks umytej a nasekanej špargle (prvých 15 cm)

2 PL koriandra nasekaného na jemno

2 ČL mletej rasce

1/2 citróna (šťava)

2 vetvička petržlenu

400 g paradajkového pretlaku

1 strúčik cesnaku nasekaný na jemno

50 g nasekanej šalotky

2 PL rastlinného oleja

Pripravte si ingrediencie.
treska suroviny.png
Šalotku nasekajte na jemno.
Cesnak nasekajte na jemno.
Zmiešajte rybu s olejom, petržlenom, soľou a korením.
Vytvarujte 5 guličiek na osobu.
treska postup1.png
Do nádoby nalejte olej.
Olej rozpáľte.
Jemne osmahnite guličky do hneda.
treska postu2.png
Vyberte.
Pridajte 1 dl vody, šalotky, paradajkové pyré, citrónovú šťavu a rascu.
Dochuťte.
Dajte guličky späť do nádoby.
Pridajte špargľu.
treska postup3.png
Doba varenia: 4 minúty
Pridajte koriander.
Servírujte s kuskusom alebo ryžou.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko