• Obed
  • 21.10.2020

Tradičné dusené mäso s kapustou - recept pre Tefal Cook4me+

maso s kapustou.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
35 min

Suroviny

4 osoby

  • 700 g bravčového pleca bez kosti narezaného na asi 100 g kúsky
  • 100 g hrubých plátkov slaniny
  • 500 g zelenej kapusty nakrájanej na štvrtiny
  • 300 g ošúpanej mrkvy nakrájanej na kúsky
  • 1 ošúpaná a rozkrojená cibuľa s klinčekmi
  • 400 g ošúpaných zemiakov rozkrojených na polovice
  • 1 zväzok byliniek
  • Soľ, korenie

Pripravte si ingrediencie.
maso s kapustou suroviny.jpg
Mrkvu ošúpte a nakrájajte na kúsky.
Mäso, slaninu a ďalšie ingrediencie dajte so nádoby.
Pridajte 650 ml vody.
maso s kapustou postup.jpg
Ochuťte soľou a korením.
Doba varenia: 35 min.
Servírujte.

Odporučené produkty

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko