500 g kuracích pŕs nakrájaných na 1 cm hrubé prúžky
240 g thajskej ryže
1 limetka (šťava a kôra)
2/5 ČL pasty z červených chilli papričiek (voliteľné)
2 PL ryžového octu
1 PL ustricovej omáčky
1 PL sójovej omáčky
10 umytých a nasekaných čerstvých lístkov mäty
2 ošúpané strúčiky cesnaku zbavené klíčku nasekané na jemno
330 ml vody
Pripravte si ingrediencie. V šalátovej miske premiešajte ustricovú omáčku, sójovú omáčku, limetkovú šťavu a kôru, chilli a cesnak. Pridajte kura a nechajte marinovať. V nádobe rozpálte trochu oleja.. Pridajte kura a marinádu. Opečte do hneda (v prípade potreby vo viacerých dávkach). Pridajte ryžu, vodu a ocot. Pomiešajte. Doba varenia: 7 minút
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.