Príprava teplého šalátu z červenej šošovice s koreňovou zeleninou
Nakrájajte červenú cibuľu, mrkvu, zeler a všetko orestujte na rastlinnom oleji dozlatista.
Pridajte červenú šošovicu, drvenú rascu, tymián, bobkový list, nové korenie, kari korenie, pretlačený cesnak, paradajkový pretlak, zalejte bielym vínom, 2 dcl vody, pridajte soľ a korenie a povarte pod tlakom 5 minút.
Po otvorení premiešajte a v prípade potreby dochuťte cukrom a soľou.
Príprava candáta s medovo-kôprovou zálievkou
Candáta osoľte, okoreňte a opečte z oboch strán asi 1,5 minúty na oleji v režime opekania.
V miske zmiešajte ocot, med, soľ, kôpor a 1 dcl vody.
Pred podávaním potrite rybu z oboch strán týmto dresingom.
Odporučené produkty