• Obed
  • 29.1.2024

Teľacie pečené mäso s mrkvou

telecí s mrkví.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
14 min

Suroviny

  • 1 pečené teľacie mäso (600 g)
  • 8 jarných mrkvičiek, olúpaných a nakrájaných na plátky
  • 250 ml vody
  • 1 polievková lyžica teľacieho vývaru
  • 1 olúpaná, nadrobno nakrájaná cibuľa
  • 20 g masla
  • 6 listov šalvie
  • Soľ, korenie

Pripravte si ingrediencie.

Na panvici rozpustite maslo.

Teľacie mäso opečte zo všetkých strán. Odložte bokom. Uvarte cibuľu, šalviu a mrkvu.

Teľacie mäso položte na zeleninu. Zalejte teľacím vývarom, dochuťte soľou a korením a pridajte vodu.

Tlakové varenie: 14 minút

Podávajte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko