• Večera
  • 19.11.2020

Talianský teľací závin - recept pre Cook4me+

teleci zavin.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
7 min

Suroviny

4 osoby

280 g teľacích filiet

60 g bravčového mäsa, nasekané (alebo slanina)

4 plátky talianskej šunky

40 g koreneného pecorino syra, strúhaný

2/3 nastrúhanej citrónovej kôry

1 strúčik cesnaku, olúpaný, drvený

30 g chlebovej strúhanky

2 lyžice petržlenovej vňate, umyté a nasekané

soľ

korenie

Pripravte si prísady.
Italian veal terrine_1.jpg
Pohár vyložíme polovicou šunky.
Nakrájajte zvyšok šunky s teľacím a bravčovým.
Zmiešajte s ostatnými ingredienciami a vzniknutou zmesou naplňte poháre.
Italian veal terrine_2.jpg
Zatvorte poháre viečkami.
Do varnej nádoby nalejte 200 ml vody.
Vložte poháre do varnej nádoby.
Uvarte zvyšok šunky s teľacím a bravčovým mäsom pomocou varenie pod tlakom po dobu 7 minút.
Italian veal terrine_3.jpg
Vyklopte z pohárov na tanier.
Podávajte za tepla alebo aj za studena.

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko