• Obed
  • 12.10.2023

Talianske bravčové ragú

5 (1x)
IT pork ragu.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
20 min

Suroviny

  • 4 olúpané strúčiky cesnaku
  • 2 čajové lyžičky olivového oleja
  • 700 g bravčovej panenky nakrájanej na 2 cm kocky
  • 1 nakrájaná cibuľa
  • 2 mrkvy nakrájané na malé kocky (250 g)
  • 1 ks zeleru nakrájaného nadrobno
  • 500 g paradajkového pretlaku
  • 2 polievkové lyžice paradajkového pretlaku
  • 2 kocky hovädzieho bujónu
  • 4 polievkové lyžice talianskeho korenia
  • Soľ, čierne korenie

1. Pripravte si ingrediencie. Cesnak nakrájajte nadrobno.

2. Na panvicu nalejte olivový olej.

3. Mäso opečte zo všetkých strán. Pridajte cibuľu a cesnak. Mäso opekajte 4 minúty.

4. Potom pridajte ostatné prísady. Dochuťte.

5. Tlakové varenie: 20 minút.

6. Podávajte so zemiakovou kašou.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko