• Obed
  • 5.1.2024

Tagín z tresky s olivami

Tažín z tresky s olivami.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
8 min

Suroviny

  • 4 filety z tresky
  • 80 g zelených olív bez kôstok
  • 1 nakladaný citrón (odstránená dužina a nakrájaná kôra)
  • 500 g nakrájaných paradajok
  • 4 veľké zemiaky
  • 4 olúpané a nasekané strúčiky cesnaku zbavené klíčkov
  • 1 polievková lyžica zmesi korenia ras el hanout
  • 2 štipky šafranu
  • 1 čajová lyžička sušeného zázvoru
  • Soľ, korenie

Pripravte si ingrediencie.

Do nádoby vložte paradajky, cesnak, korenie, soľ, korenie, citrón a olivy. Premiešajte. Pridajte zemiaky a ½ šálky vody.

Tlakové varenie.

Pridajte rybu. Pečte 5 až 7 minút s prikrytím pokrievkou a potom podávajte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko