KROK 1: Tento recept si vyžaduje použitie pokrievky Extra Crisp. Pripravte si prísady.
KROK 2: V mise zmiešajte vodu s cukrom a droždím. Nechajte 5 minút stáť.
KROK 3: Do misy nalejte múku, zmes vody a droždia, 20 g oleja, strúčik cesnaku, petržlenovú vňať a soľ. Mieste ďalšie 3 minúty.
KROK 4: Cesto by malo byť lepkavé. Zakryte a nechajte stáť 1 hodinu a 30 minút pri izbovej teplote.
KROK 5: Preložte 8-krát. Vytvorte malé 45 g guľôčky. Preložte do vymastenej misy. Nechajte 1 hodinu kysnúť.
KROK 6: Guľky posypte druhým strúčikom cesnaku, parmezánom, 20 g oleja a soľou.
KROK 7: Vypnite spotrebič Cookeo a nasaďte veko Extra Crisp. Nastavte manuálny program na 200 °C na 22 minút.
KROK 8: Vyberte z formy a nechajte vychladnúť na mriežke.