• Obed
  • 7.8.2024

Studený ramen na leto - japonský recept pre Multifunkčný elektrický tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Letní studený ramen.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
30 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

  • 4 vykostené kuracie stehná
  • 8 húb shiitake, rozpolených
  • 2 polievkové lyžice nadrobno nasekaného zázvoru
  • 4 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 100 cl kuracieho vývaru
  • 1 polievková lyžica prášku dashi
  • 280 g uvarenených rezancov ramen
  • 2 vajcia na mäkko, rozpolené
  • 60 g mrkvy, ošúpanej a nakrájanej na julienne pásiky
  • 4 červené reďkovky, nakrájané na tenké plátky
  • 4 polievkové lyžice jarnej cibuľky nakrájanej na tenké plátky
  • 4 polievkové lyžice opečeného sezamového oleja
  • 4 polievkové lyžice slanej sójovej omáčky

KROK 1: Pripravte si prísady.

KROK 2: Nasekajte zázvor.

KROK 3: Do misky vložte kuracie mäso, huby shiitake, zázvor, cesnak, vývar a dashi.

KROK 4: Varenie v tlakovom hrnci

KROK 5: Schlaďte. Nakrájané kuracie mäso podávajte v miske s vývarom a ostatnými prísadami.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko