Šťavnaté obaľované kari krevety - recept pre Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osôb
6
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
5 min
Suroviny
18 surových kreviet (bez hláv a ulít)
2 vajcia
2 PL múky
75 g strúhanky
1 PL karí korenia
Olej
Soľ
1 | Nasypte múku do misky. V inej miske rozmixujte vajíčka s 2 ČL oleja a veľkou štipkou soli. V tretej miske zmiešajte strúhanku s karí korením.
2 | Maslovačkou vymastite dva grilovacie rošty fritézy s grilom Easy Fry olejom.
3 | Po jednom obaľte krevety v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke. Potom ich znova namočte do vajíčka a obaľte strúhankou a poukladajte na grilovacie rošty tak, aby sa neprekrývali.
4 | Vložte grilovacie rošty do stredu a navrch fritézy s grilom Easy Fry, zatvorte dvierka a varte 5 minút na režime HRANOLKY, v polovici rošty vymeňte.
TIP: Podávajte ako predjedlo s majonézou, poliate troškou citrónovej šťavy s karí.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.