Srnčia roštenka s čiernymi ríbezľami - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
4 min
Suroviny
4 osoby
720 g filet z diviny nakrájaný na 180 g plátky
100 g čiernych ríbezlí (čerstvé alebo mrazené, alebo brusnice)
2 PL arašidového oleja
2 ošúpané a odkôstkované hrušky pozdĺž rozkrojené na polovice
60 ml teľacieho vývaru
400 g fialových zemiakov nakrájaných na 1 cm kocky
40 ml červeného vína
2 x štipka zmesi korenia (alebo nového korenia)
Soľ, korenie
Pripravte si ingrediencie. Fialové zemiaky nakrájajte na 1 cm kocky.
Mäso ochutíme soľou a korením. Do nádoby nalejte olej.
Plátky mäsa opečte do hneda zo všetkých strán. Mäso vyberte. Do nádoby dajte zemiaky. Ochuťte soľou a korením. Pečte1 minútu. V nádobe deglazujte pomocou červeného vína a vývaru. Pridajte ovocie, mäso a korenie. Doba varenia: 4 min.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.