• Obed
  • 17.9.2020

Srnčia roštenka s čiernymi ríbezľami - recept pre Tefal Cook4me+

Srnčia roštenka s čiernymi ríbezľami - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
10 min
Vaření
Varenie
4 min

Suroviny

4 osoby

  • 720 g filet z diviny nakrájaný na 180 g plátky
  • 100 g čiernych ríbezlí (čerstvé alebo mrazené, alebo brusnice)
  • 2 PL arašidového oleja
  • 2 ošúpané a odkôstkované hrušky pozdĺž rozkrojené na polovice
  • 60 ml teľacieho vývaru
  • 400 g fialových zemiakov nakrájaných na 1 cm kocky
  • 40 ml červeného vína
  • 2 x štipka zmesi korenia (alebo nového korenia)
  • Soľ, korenie

Pripravte si ingrediencie.
srncia rostenka suroviny.jpg
Fialové zemiaky nakrájajte na 1 cm kocky.
Mäso ochutíme soľou a korením. 
Do nádoby nalejte olej.
Plátky mäsa opečte do hneda zo všetkých strán.
Mäso vyberte.
Do nádoby dajte zemiaky.
Ochuťte soľou a korením.
Pečte1 minútu.
srncia rostenka postup1.jpg
V nádobe deglazujte pomocou červeného vína a vývaru. 
Pridajte ovocie, mäso a korenie.
srncia rostenka postup2.jpg
Doba varenia: 4 min.
Nechajte mäso odpočívať 2 minúty.
Servírujte.

Odporučené produkty

Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasím s použitím súborov cookies (viz Podmienky používanie).

Súhlasím