• Obed
  • 5.5.2023

Srnčí chrbát na víne s čiernymi ríbezľami a hruškami – recept v inteligentnom multifunkčnom hrnci Tefal Cook4me+

srnčí hřbet.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
4 min
Výživové hodnoty celého receptu
Výživové hodnoty celého receptu
1496 kcal

Suroviny

  • 720 g srnčie filé, nakrájané na 180 g plátky
  • 100 g čiernych ríbezlí (čerstvých alebo mrazených, prípadne brusníc)
  • 2 lyžice arašidového oleja
  • 2 hrušky, olúpané, vykôstkované a pozdĺžne rozpolené
  • 60 ml teľacieho vývaru
  • 400 g fialových zemiakov nakrájaných na 1 cm kocky
  • 40 ml červeného vína
  • 2 štipky miešaného korenia (alebo nového korenia)
  • soľ, korenie

Pripravte si ingrediencie.

Fialové zemiaky nakrájajte na 1 cm kocky.

Mäso dochuťte soľou a korením.

Do nádoby nalejte olej.

Plátky mäsa opečte zo všetkých strán.

Vyberte mäso.

Zemiaky vložte do nádoby.

Dochuťte soľou a korením.

Opekajte 1 minútu.

Do hrnca nalejte červené víno a teľací vývar.

Zoškrabte zvyšky opečeného mäsa na dne misky.

Pridajte ovocie, mäso a korenie.

Čas varenia: Štyri minúty.

Mäso nechajte 2 minúty odležať.

Podávajte.

DOBRÚ CHUŤ!

Podrobnejšie informácie o výživových hodnotách tohto receptu nájdete v aplikácii Kalorické Tabuľky.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko