• Obed
  • 30.7.2020

Sladké zemiaky a jahňacie karí - recept pre Tefal Cook4me+

jahnacie kari.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
25 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

4 osoby

  • 640 g vykosteného jahňacieho pleca nakrájaného na 3 cm kocky
  • 1 PL prepusteného masla
  • 1 ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
  • 2 ošúpané strúčiky cesnaku s odstránenými klíčkami a nasekané na jemno
  • 10 g čerstvo nastrúhaného zázvoru
  • 3 PL karí pasty
  • 320 g paradajkovej dužiny
  • 80 g bieleho jogurtu
  • 250 g ošúpaných sladkých zemiakov nakrájaných na 4 cm kocky
  • 40 g mandľových vločiek

Pripravte si ingrediencie.
jahnacie kari suroviny.png
Do nádoby dajte maslo.
Cibuľu, cesnak a zázvor smažte 1 minútu.
Mäso opečte zo všetkých strán do hneda.
jahnacie kari postup1.png
Pridajte paradajkovú dužinu, karí pastu, sladké zemiaky a jogurt.
Pridajte soľ, korenie a zamiešajte.
jahnacie kari postup2.png
Doba varenia: 15 minút
Ozdobte mandľovými vločkami.
Servírujte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko