• Obed
  • 2.6.2020

Segedínsky guláš - recept šéfkuchára Ondřeje Slaniny pre Tefal Cook4me+

segedinsky gulas.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

2 osoby

  • 300g Bravčové pliecko
  • 1ks Cibuľa
  • 150g Kyslá kapusta
  • 3ks Nové korenie
  • ½ lyžička Mletá rasca
  • 30g Masť
  • 100ml Rastlinná smotana
  • 0,3l Voda
  • štipka Soľ, čierne korenie
  • ½ lyžica Sladká paprika
  • 1ks Bobkový list

4 osoby

  • 600g Bravčové pliecko
  • 2ks Cibuľa
  • 300g Kyslá kapusta
  • 6ks Nové korenie
  • 1 lyžička Mletá rasca
  • 60g Masť
  • 200ml Rastlinná smotana
  • 0,5l Voda
  • štipka Soľ, čierne korenie
  • 1 lyžica Sladká paprika
  • 2ks Bobkový list

6 osôb

  • 800g Bravčové pliecko
  • 3ks Cibuľa
  • 450g Kyslá kapusta
  • 9ks Nové korenie
  • 1½ lyžička Mletá rasca
  • 90g Masť
  • 300ml Rastlinná smotana
  • 0,6l Voda
  • štipka Soľ, čierne korenie
  • 1½ lyžica Sladká paprika
  • 3ks Bobkový list

  1. Mäso nakrájajte na stredne veľké kocky. 
  2. Cibuľu nakrájajte na plátky.
  3. Zvolte opečenie (vlastné nastavenie).
  4. Rozpustite masť. 
  5. Pridajte cibuľu a smažte dozlata.
  6. Pridajte mäso, papriku, rascu, nové korenie a bobkový list.
  7. Osmažte dohneda. 
  8. Zalejte vodou. 
  9. Pridajte kapustu, soľ, korenie a smotanu.
  10. Zvolte tlakové varenie (vlastné nastavenie) na 30 minút.
  11. Dochuťte

Odporučené produkty

Tento recept odporúča šéfkuchár Ondřej Slanina.
Ondřej+Slanina+-+šéfkuchař+Tefal.jpg

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko