• Rady & Tipy
  • 16.10.2020

Rýchlovarná kanvica, s ktorou sa nespálite. Pripravíte jednoducho detskú kašu aj dojčenské mlieko

Tefal Ket_Digital_10_20_1200x628_SK.png

S rýchlovarnou kanvicou Tefal Digital Display pripravíte vaše nápoje s tou najpresnejšou teplotou. Táto rýchlovarná kanvica vodu nielenže uvarí, ale taktiež neustále meria jej aktuálnu teplotu. Stačí len stlačiť tlačidlo. Moderné funkcie oceníte hlavne pri príprave rôznych druhov čaju, kávy, či teplej kaše. Vďaka digitálnemu displeju a elegantnému dizajnu s dvojitou stenou vám bude kanvica spríjemňovať prípravu vašich teplých nápojov každý deň!

Máte 30 sekúnd? Pozrite sa na krátke predstavenie kanvice Tefal Digital Display:

Nabitá funkciami

2 tlačidla a napriek tomu toľko možností! Vyberte si až z 5 možností nastavenia teploty: 40°C, 70°C, 80°C, 90°C alebo 100°C presne pre váš nápoj, či jedlo!
Ponáhľate sa a potrebujete vodu “hlavne zohriať”? Potom stačí len dotyk tlačidla 100°C - kanvica hneď začne ohrievať až do bodu varu.

Tefal Ket Digital 2 tlacitka.jpg
Tlačidlo teplomer je multifunkčné, najskôr si predstavíme 5 teplotných variant ohrevu, z ktorých si môžete vybrať:
 
40°C detské - kojenecké mlieko, detská kaša
70°C biely čaj 
80 - 85°C zelený čaj, nechajte lúhovať len 3 minúty
90°C čerstvo mletá káva, oolong čaj, nechajte lúhovať 7 minút
95/100°C vriaca voda/ovocné čaje, čierny čaj, nechajte lúhovať 5 minút

Tefal Ket Digital stupnice.jpg
Udržujte stálu teplotu
Tiež sa vám členovia domácnosti schádzajú na raňajky, kedy sa im zachce? S funkciou “Udržiavať teplotu”, ktorú zapnete podržaním tlačidla teplomeru v priebehu ohrievania alebo do 25 sekúnd po skončení cyklu, kanvica udrží vodu v požadovanej teplote až po dobu 30 minút!
 
TIP: Potrebujete si odliať do vlastnej šálky, ale boli by ste radi, aby voda zostala teplá aj pre ďalších záujemcov? Postavte kanvicu naspäť na stojan, stlačte tlačidlo 100°C (kanvica si pamätá posledné nastavenie požadovanej teploty) a následne podržte tlačidlo “keep warm”, voda v kanvici s touto teplotou vydrží ďalších 30 minút.
 
 
 

Moderný, praktický dizajn

Dvojitá stena zaistí, že aj keď sú všetky súčasti, ktoré prichádzajú do kontaktu s vodou z kovu, pri dotyku zostáva vonkajší povrch kanvice chladný. Nehrozí teda popálenie ako u kanvice s jednou stenou! Lesklý dizajn zase uľahčuje údržbu a odstraňovanie nečistôt. S odnímateľným filtrom vo výlevke nemá vodný kameň ani v domácnosti s tvrdou vodou žiadnu šancu, výlevka je navyše krásne presná a nehrozí, že by ste vodu nechtiac vyliali, ako sa to stáva u niektorých kanvíc so zle navrhnutým hrdlom.
 
Objem 1,7 l hravo postačí až na 7 šálok naraz a vďaka vnútornej časti z nerezovej ocele sa vyhnete zložitému čisteniu záhybov a ťažko dostupných rohov.
 

 

Detská kaša alebo kojenecké mlieko na stupeň presne

Pozrite sa na naše krátke videá, ktoré sme natočili v spolupráci s Nestlé. S kanvicou Tefal Digital Display jednoducho pripravíte kojeneckú kašu aj detské dojčenské mlieko! Stačí vodu prevariť a po dokončení varného cyklu môžete klesajúcu teplotu sledovať na digitálnom displeji. Displej sa po minúte automaticky vypne pre úsporu energie, opätovne ho však zapnete dotykom tlačidla a hneď vám zobrazí aktuálnu teplotu v kanvici. Ak vám teplota klesne pod požadovaných 40°C, stačí tlačidlom teplomeru zvoliť teplotu 40°C a kanvica behom pár sekúnd vodu opäť zohreje na túto teplotu.
 
 
Tip: Túto funkciu ocenia rodičia hlavne v noci, keď sa dieťa budí hladné a s plačom. S kanvicou Tefal Digital Display pripravíte dojčenské mlieko do jednej minúty, čo je omnoho rýchlejší spôsob, než používať ohrievačku detského mlieka.
 

Ako pripraviť kojenecké umelé mlieko BEBA:

Dojčenská kaše Beba:

Odporučené produkty





Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko