• Rady & Tipy
  • 16.9.2020

Rýchle varenie, jednoduché čistenie! Súťaž a zľavy s Cook4Me+

Cook4Me Tefal thumbnail - 150 receptů SK.png

Varte každodenné jedlá rýchlejšie a jednoduchšie s najlepším inteligentným hrncom od Tefalu! Cook4Me+ má displej a 150 zabudovaných receptov v slovenčine pre 2-6 osôb. 120 receptov zvládne tento hrniec uvariť pod 15 minút a to bez toho, aby ste naňho museli dohliadať. Pripravíte len ingrediencie a on uvarí za vás! Ak si nevyberiete z predpripravených receptov, má hrniec nachystané množstvo ďalších funkcií, s ktorými si budete v kuchyni spievať - toľko času vám totiž ušetrí. Navyše zastúpi hneď niekoľko typov riadu - panvicu, obyčajný hrniec, rajnicu, naparovací hrniec či tlakový hrniec.

Automatické programy inteligentného multifunkčného hrnca Cook4Me+ so 150 receptami v slovenčine sme si predstavili v minulom článku, dnes sa zameriame na jeho manuálne funkcie.
Pri stlačení  tlačítka vlastné(manuálne) nastavenie vám dá hrniec na výber z niekoľkých možností varenia:

Pri stlačení tlačidla vlastné (manuálne) nastavenie vám dá hrniec na výber z niekoľkých možností varenia:


Varenie pod tlakom

Najskôr sa vás inteligentný hrniec opýta, ako dlho si prajete variť a následne či si prajete okamžitý alebo oneskorený štart. Oneskorený štart varenia neodporúčame pre prípravu mäsa, rýb a pokrmov s mliečnymi produktami. Pri oneskorenom štarte sa vás hrniec opýta, koľko je práve hodín a potom kedy má varenie dokončiť. Po dokončení dá na výber, či si prajete vo varení pod tlakom pokračovať alebo udržať pokrm teplý (do tohoto módu sa hrniec prepne automaticky po otvorení veka). Dávajte pozor na unikajúcu paru pri otvorení veka a po dokončení varenia a vychladnutí hrnca nezabudnite vyprázdniť odkvapkávaciu nádobu na kondenzát.

Tefal COOK4ME+ ruka.jpg

TIP: Prečítajte si, ako youtuberka MOMA rada varí pod tlakom! 


Klasické varenie 

Pri klasickom varení máte na výber z 3 režimov - varenie pri nízkej teplote (pomalé varenie či dusenie), mierny var a opekanie. Všetky režimy majú rovnaký priebeh, líši sa len teplota a rýchlosť varenia. Po potvrdení voľby režimu sa hrniec najskôr predhreje, potom vás vyzve k pridaniu ingrediencií a následne varí podľa zvoleného režimu. Po ukončení režimu stlačením tlačidla ok sa vás opýta, či si prajete varenie naozaj ukončiť alebo prejsť do módu varenia pod tlakom. Po varení pod tlakom nezabudnite vyprázdniť nádobku na kondenzát zozadu hrnca!

Cook4Me Tefal thumbnail - SK.png



Ohriať 

Tento režim vám znova ohreje už pripravený pokrm - je potrebné zavrieť veko - sledovať čas na stopkách. Pri otvorení veka dávajte pozor na unikajúce teplo! 

98081107_1392706327596105_7540691553514160128_n.jpg



Udržať teplé

Aby ste nemuseli svoje jedlo aj niekoľkokrát ohrievať v očakávaní, kedy už návšteva či rodina príde domov, poslúži vám funkcia udržať teplé - jednoducho vaše jedlo po dokončení varenia udrží teplé! Po predhriatí spustí program stopky, u tohto programu tiež nie je treba zavrieť veko, naberať jedlo tak môžete jednoducho po celý deň.



**********

SÚŤAŽ o multifunkčný elektrický hrniec Cook4Me+ na Facebooku Mall.sk 

Na Facebooku Mall.sk môžete tento týždeň súťažiť o náš inteligentný hrniec … tak na čo ešte čakáte?

**********

20% zľava od 14. 9. - 20. 9. 2020 na Mall.sk

Máte rádi zľavy? Tak neváhajte a do 20. 9. zoženiete inteligentný  hrniec Tefal Cook4Me+ so zľavou 20 % ... stačí len pri nákupe zadať zľavový kód:  MDW9SK45 
**********

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko