• Rady & Tipy
  • 24.7.2020

Rýchle a jednoduché žehlenie? S IXEO QT1020 bleskovo vyžehlíte oblečenie každého druhu

Rýchle a jednoduché žehlenie S IXEO QT1020 bleskovo 1.png

Chcete žehliť jednoducho, rýchlo a keď budete mať šťastie, tak úplne zadarmo? Zahoďte žehliacu dosku a starú žehličku, prichádza vertikálna parná žehlička IXEO QT1020, ktorú navyše môžete vyhrať v našej instagramovej súťaži! Odpoveď na súťažnú otázku nájdete v texte tohto článku.

Z naparovača sa stane váš parťák, bez ktorého nedáte ani ranu


Žehlenie patrí medzi najmenej obľúbené činnosti v domácnosti. Bielizňový kôš plný nevyžehlenej bielizne je pre mnohých z nás nočnou morou. Tiež sa v rodine hádate, kto sa do žehlenia nakoniec pusti? Od teraz už nemusíte. Pozvite k sebe domov vertikálnu parnú žehličku IXEO QT1020, s ktorou všetko oblečenie vyžehlíte naozaj bleskovo a veľmi jednoducho. Vďaka svojej všestrannosti sa pre vás stane nepostrádateľným parťákom, bez ktorého nedáte ani ranu. A možno, že vás žehlenie začne konečne baviť.


IXEO v sebe spája nový spôsob žehlenia a naparovania odevov. Vďaka prenosnej a ľahkej základni ho totiž môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek. Vaše košele, tričká, šaty a nohavice rýchlo vyžehlí alebo aj účinne naparí a odstráni všetky baktérie a ďalšie choroboplodné zárodky. IXEO si poradí s 99,9 percentami z nich a zároveň oblečenie osvieži a odstráni z neho všetok zápach.

Súťažte s nami o IXEO QT1020: Napíšte do komentárov na našom Instagrame, za ako dlho sa táto vertikálna naparovacia žehlička zahreje a je pripravená k použitie. Odpoveď nájdete v tomto článku.”


Oblečenie perfektne vyžehlíte aj bez žehliacej dosky


Keď príde na žehlenie, dáte si k tomu radšej vino a pritom sledujete svoj obľúbený seriál? Pôžitok vám ešte znásobí šikovný pomocník a jeho trojpolohová žehliaca doska, ktoré umožňuje ergonomicky vylepšené a pohodlné vertikálne aj naklonené parné žehlenie. IXEO však obsahuje rovnako aj vylepšené funkcie, vďaka ktorým oblečenie perfektne vyžehlíte aj bez žehliacej dosky, napríklad na vešiaku na skrini.
ixeo.png
Tento šikovný parťák do každej domácnosti sa vám zapáči aj preto, že budete držať v ruke žehliacu hlavicu, ktorá je o polovicu ľahšia než klasická naparovacia žehlička mimo iného aj preto, že nádrž na vodu je umiestnená v základni. Tá má objem jeden liter, teda pri žehlení nebudete musieť vodu tak často doplňovať ako pri klasickej naparovacej žehličke. Z vášho obľúbeného seriálu, ktorý sledujete pri žehlení, vám tak nič neutečie. 

Tip: IXEO QT1020 dokáže naozaj majstrovské kúsky. Neveríte? Sledujte toto video.



IXEO QT1020 nastaví automaticky teplotu žehlenia za vás 


Ak vám pri klasických naparovacích žehličkách vadí, že ich vždy musíte nastaviť na konkrétny typ materiálu a na konkrétnu teplotu, v prípade tejto šikovnej parnej žehličky si s tým rozhodne lámať hlavu nemusíte. IXEO totiž má v sebe zabudovaný systém Smart Protect, v rámci ktorého sa teplota žehlenia prispôsobí všetkým odevom, a to bez nutnosti nastavenia. Poradí si aj s tými najjemnejšími, ako je napríklad hodváb. 


Ak neznášate žehlenie košieľ alebo blúzok, ktoré obsahujú množstvo záhybov, parná žehlička vám túto činnosti výrazne uľahčí. Para tohto prístroja je tak výkonná, že vám bude stačiť ich rýchle prežehlenie, vďaka ktorému ušetríte veľa času aj nervov. Ak sa práve púšťate do žehlenia s IXEO 1T1020, para sa po spustení prístroja zahreje len za 45 sekúnd a potom je už prístroj pripravený na použitie. Blesková starostlivosť o oblečenie každého druhu nikdy nebola tak jednoduchá!


Viete, že?
IXEO obsahuje aj prakticke príslušenstvo - a to napríklad kefový nadstavec určený pre ťažké tkaniny spony k upevneniu odevov na žehliacej doske. 

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko