Rýchla domáca pizza so šampiňónmi a čedarom - recept pre Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osôb
6
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
49 min
Suroviny
1 hotového obdĺžnikového cesta na pizzu
6 šampiňónov
2 paradajky
150 g plátkov syru čedar
6 PL paradajkového pyré
2 PL olivového oleja
Provensálske korenie
1 | Vložte grilovací plech na pizzu navrch fritézy s grilom Easy Fry a odkvapkávaciu misku umiestnite podeň. Zatvorte dvierka a predhrejte ho 13 minút na režime GRILOVANIE (200 °C).
2 | Šampiňóny a paradajky umyte. Šampiňóny rozštvrťte a paradajky nakrájajte na plátky. Rozvite cesto na pizzu a nakrájajte ho na 6 obdĺžnikov.
3 | Keď sa plech predhreje, uložte naň 2 obdĺžniky cesta na pizzu, na každý natrite paradajkové pyré a uložte 1 plátok syra, 2 plátky paradajky a pár kúskov šampiňónov. Posypte provensálskym korením a pokvapkajte olivovým olejom. Pomocou skladateľnej rukoväte vložte plech do fritézy s grilom Easy Fry a pečte 12 minút na režime PIZZA (190 °C).
4 | Keď zaznie zvuk časovača, vyberte upečenú pizzu a zopakujte pre 2 zvyšné kúsky.
TIP: Ak chcete pripraviť niečo rýchlejšie, vyskúšajte bruschettu z rozpoleného cesta na panini alebo bagetu.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.