• Rady & Tipy
  • 7.2.2022

Rýchla dezinfekcia oblečenia žehlením

01_22_Tefal_FB_1200x675_CareForYouSK.png

Máme pre vás zaujímavý tip, ako rýchle a elegantne vyžehliť vaše oblečenie bez práce a bez žehličky. K tomu zvládnete oblečenie ešte poriadne vydezinfikovať. Vyskúšajte naparovaciu samožehličku Tefal Care For You, ktorá pri žehlení zlikviduje až 99 percent vírusov a baktérií.

S dezinfekciou oblečenia vám pomôže Tefal Care For You: Ako funguje?

Naparovacia samožehlička Tefal Care For You má tvar špeciálnej naparovacej skrine, ktorá spraví všetky práce za vás. Do tejto naparovacej skrine stačí vložiť na vešiakoch až 4 kusy oblečenia, zavrieť špeciálnu roletu smerom hore a následne prístroj zapnúť.

Tefal Care For You začne po zapnutí sám žehliť a dezinfikovať s využitím úplne prírodnej páry s výstupom až 65 gramu za minútu. Táto naparovacia skriňa za vás automaticky vyžehlí iba za 10 minút a prádlo účinne dezinfikuje za 40 minút. Vašou úlohou je len jej správne nastavenie - o nič ďalšieho sa už nemusíte starať a žehlenie a dezinfekciu oblečenia máte prakticky bez práce.

V prípade spojenia intenzívneho parného výkonu a 40 minutového dezinfekčného cyklu svoje oblečenie v samožehličke Tefal Care For You zbavíte nepríjemných pachov (napríklad pachu po grilovaní alebo cigaretách’ a zároveň ho (ako sme už uviedli) účinne dezinfikujete. Naparovacia skriňa Tefal Care For You totiž zabíja až 99,99 percent všetkých vírusov a baktérií. Využiť ju môžete tiež ako dezinfekciu oblečenie po covide.

V Tefal Care For You môžete žehliť a dezinfikovať všetky látky a domáce textílie

Zaujíma vás, aké druhy látok môžete  v naparovacej skrini Tefal Care For You žehliť a dezinfikovať? Táto samožehlička predstavuje dokonalé riešenie pre všetky druhy látok. V Tefal Care For You je teda možné žehliť a dezinfikovať bez rizika spálenia a ďalšieho poškodenia všetky látky vrátane viskózy, hodvábu alebo vlny. V naparovacej skrini bez obáv vyžehlíte a vydenzifikujete záclony, deky, plédy, ale aj vankúše, periny alebo detské plyšáky.

Aké oblečenie naparovacia skriňa sama vyžehlí? Nielen košele a svetre

Samožehlička Tefal Care For You predstavuje revolúciu v žehlení, pretože uľahčuje starostlivosť o oblečenie. Zaujíma vás, čo všetko za vás vyžehlí? Naparovacia skriňa je skvelým spôsobom, ako žehliť pánsku košeľu bez toho, aby na nej zostal jediný záhyb. Túto funkciu využijete hlavne ráno, ak chcete byť pred príchodom do práce či na pracovnú schôdzku perfektne upravení. 

Pomocou naparovacej samožehličky Tefal Care For You ďalej vyžehlíte tričká, blúzky, nohavice, ale aj kabáty, obleky, zimné bundy. Zaujíma vás tiež, ako vyžehliť sveter? Aj s týmto kúskom oblečenia si Tefal Care For you poradí na jednotku s hviezdičkou. 

Tipy, čo robiť, aby naparovacia samožehlička fungovala správne

Pýtate sa, čo konkrétne je treba, aby naparovacia skriňa Tefal Care For You správne fungovala? Vašou jedinou úlohou je pred zapnutím tohto pristroja naplniť jeho vynímateľnú nádrž vodou. Veľká vynímateľná nádrž na vodu naparovacej žehličky Tefal Care For You má objem 2 litre, čo je napokon zárukou dlhého samostatného žehlenia a dezinfikovania oblečenia.

Čistenie naparovacej skrine Tefal Care For You: Čo je vašou úlohou? 

Zaujíma vás tiež, či sa musíte o naparovaciu samožehličku Tefal Care For You pravidelne starať? Po každom žehlení alebo dezinfikovaní oblečenie ju správne očistite. Samožehličku najprv vypnite z elekriny a počkajte zhruba hodinu, až kým úplne vychladne. 

Následne utrite roletu naparovacej skrine vlhkou handričkou a v ďalšom kroku vyberte zo zariadenia filter, z ktorého odstráňte nahromadené nečistoty. O odvápnenie Tefal Care For You sa už starať nemusíte, pretože tento prístroj má v sebe zabudovanú ochranu proti vodnému kameňu. 

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko