600 g bielych rýb nakrájaných na jemno (alebo pomixované v kuchynskom robote)
40 g strúhanky
40 g masla
Šťava z 1 citróna
2 PL umytého petržlenu nasekaného na jemno
Soľ
Papier na pečenie v tvare kruhu do parného košíka
Pripravte si ingrediencie. Petržlenovú vňať nakrájajte na jemno.
Ryby premiešajte s petržlenovou vňaťou. Urobte dve krokety na osobu. Obaľte v strúhanke. Dochuťte. Roztopte maslo. Krokety opečte do hneda z oboch strán. Odložte ich nabok. Vložte košík do nádoby spolu s 2 dl vody. Do nádoby dajte citrónovú šťavu. Omáčkou zo šťavy prelejte krokety. Uložte ich do vystlaného parného košíka. Doba varenia: 5 min.
Položte krokety na tanier. Pokvapkajte šťavou. Servírujte.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.