Rybie filety s mandľami - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
12 min
Varenie
7 min
Suroviny
4 osoby
4 filety z tresky po 150 g (alebo ostriež, chňapál)
80 g celých bielych mandlí
2 PL čerstvo nastrúhaného zázvoru
4 ošúpané šalotky
1 ČL papričiek odrody Bird´s eye
2 ČL omáčky nuoc mam
4 jarné cibuľky
2 ČL hnedého cukru
2 limetky (1/2 na šťavu, 1/2 na mesiačiky na ozdobu)
Pripravte si ingrediencie. Do nádoby vložte mandle. Opečte do hneda. Odstavte a zmiešajte so všetkými ingredienciami a jarnou cibuľkou pričom zelené časti ponechajte na ozdobu. Jednu stranu filiet potrite pastou. Zabaľte do papiera na pečenie. Vložte do parného košíka. Do nádoby nalejte 250 ml horúcej vody.
Doba varenia: 7 minút
Pergamenový papier odstráňte. Ozdobte cibuľkou a mesiačikmi limetky. Servírujte s ryžou.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.