• Obed
  • 9.9.2020

Pstruh na zelenine - recept pre Tefal Cook4me+

pstruh na zelenine.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
30 min
Varenie
Varenie
3 min

Suroviny

4 osoby

  • 2 x 600 g vykosteného pstruha zbaveného šupín a narezaného na 4 filety
  • 400 g ošúpanej mrkvy nakrájanej na kocky
  • 1 ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno
  • 2 umyté a ošúpané tyčinky zeleru nakrájané na kocky
  • 2 PL olivového oleja
  • 10 umytých a nasekaných čerstvých lístkov bazalky
  • 2 ČL umytého a nasekaného čerstvého oregana (alebo šalvie)
  • 2 PL umytého a nasekaného petržlenu
  • 50 g odkôstkovaných a nasekaných zelených olív
  • 1 rozštvrtený citrón na servírovanie

Pripravte si ingrediencie.
pstruh na zelenine suroviny.jpg
Do nádoby nalejte olej.
Kúsky ryby opečte.
Mäso vyberte.
Do nádoby dajte zeleninu, olivy, 50 ml vody a oregano.
pstruh na zelenine postup2.jpg
Dochuťte.
Kúsky ryby uložte na vrch.
Osoľte.
pstruh na zelenine postup1.jpg
Doba varenia: 3 min.
Rybu vyberte.
Pridajte petržlen a bazalku.
Servírujte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko