2 x 600 g vykosteného pstruha zbaveného šupín a narezaného na 4 filety
400 g ošúpanej mrkvy nakrájanej na kocky
1 ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno
2 umyté a ošúpané tyčinky zeleru nakrájané na kocky
2 PL olivového oleja
10 umytých a nasekaných čerstvých lístkov bazalky
2 ČL umytého a nasekaného čerstvého oregana (alebo šalvie)
2 PL umytého a nasekaného petržlenu
50 g odkôstkovaných a nasekaných zelených olív
1 rozštvrtený citrón na servírovanie
Pripravte si ingrediencie. Do nádoby nalejte olej.
Kúsky ryby opečte. Mäso vyberte. Do nádoby dajte zeleninu, olivy, 50 ml vody a oregano. Dochuťte. Kúsky ryby uložte na vrch. Osoľte. Doba varenia: 3 min.
Rybu vyberte. Pridajte petržlen a bazalku. Servírujte.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.