• Obed
  • 8.9.2020

Provensálska dusená šunka - recept pre Tefal Cook4me+

sunka.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

4 osoby

  • 500 g vykosteného vareného kolena
  • 150 g údených klobás nakrájaných na kúsky približne -20/25 g
  • 100 g žltej papriky zbavenej semien a nakrájanej na prúžky
  • 300 g umytej cukety nakrájanej na kúsky približne 75 g
  • 2 x 300 g umytých a rozpolených paradajok
  • 1 ošúpaná a rozštvrtená červená cibuľa
  • 12 odkôstkovaných zelených olív marinovaných v bylinkách
  • 1 vetvička čerstvého rozmarínu
  • 250 g kuskusu

Pripravte si ingrediencie.
sunka suroviny.jpg
Žltú papriku zbavte semienok a nakrájajte na prúžky.
Koleno šunky nakrájajte na približne 125 g kúsky.
sunka postup 1.jpg
Kúsky kolena položte do nádoby.
Pridajte klobásy.
sunka postup2.jpg
Pridajte zeleninu, olivy, rozmarín a 650 ml vody.
sunka postup3.jpg
Nepridávajte soľ.
Doba varenia: 10 min.
Kuskus zalejte vývarom.
sunka postup4.jpg
Počkajte 5 minút, potom premiešajte.
Servírujte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko