• Rady & Tipy
  • 18.1.2023

Promo akcia Tefal 2023 a Alza - darček zadarmo

Promo akcia Tefal 2023 a Alza - darček zadarmo.png

Nákupom produktov Tefal vaše výhody nekončia. Teraz môžete získať aj ďalšie benefity. Okrem toho, že dostanete nové kvalitné domáce spotrebiče, sa teraz môžete tešiť aj zo skvelých darčekov zadarmo k nákupu. V našom novom článku nájdete kompletný prehľad všetkých aktuálnych akcií, ktoré pre vás značka Tefal pripravila v spolupráci s alza.sk.

Aké promo akcie aktuálne prebiehajú?

Prajete si získať kuchynský robot zadarmo k nákupu produktov Tefal a WMF?  

Ak nakúpite produkty od značky Tefal alebo WMF v hodnote nad 199 € získate zadarmo Tefal kuchynský robot QB15E838 Masterchef Essential Equinox v hodnote 80,90 €.  

Táto akcia trvá od 16. 1. 2023 do 31. 1. 2023.

Pre získanie kuchynského robota stačí v rámci jednej objednávke zakúpiť produkty Tefal alebo WMF v celkovej hodnote nad 199 €. Po splnení tejto podmienky a vyplnení svojich dodacích údajov vám automaticky pridáme darček k objednávke. Aby ste získali darček zadarmo, nie je potrebná žiadna registrácia. Akcia sa uplatní automaticky.  

Napísali ste recenziu na zakúpený produkt a chcete darček?

Kúpili ste si nový produkt Tefal? Teraz máte šancu dostať k nákupu vybraných produktov Tefal darček zadarmo. Ako na to? Najprv je potrebné napísať hodnotenie produktu, ktorý ste si zakúpili, potom pokračujte podľa pokynov nižšie. V termíne od 24. júna 2020 do 30. júna 2023 vyplňte prihlášku na  tejto stránke. Budete požiadaní o print screen a link na vašu napísanú recenziu, informáciu o nákupe, informácie týkajúce sa darčeka, a tiež informácie pre zaslanie darčeka. Po odoslaní formulára vám príde e-mail, v ktorom skontrolujte vaše zadané údaje a vy len musíte odoslať potvrdenie. Bez tohto potvrdenia sa vaša požiadavka za 24 hodín zmaže. Ďalšie kroky už nechajte na nás. My všetko skontrolujeme a pripravíme váš balíček. Darček môžete očakávať do 21 dní po tom, čo obdržíme vašu požiadavku.  

Ako získať strúhadlo Tefal Ingenio úplne zadarmo?

Teraz môžete získať strúhadlo Tefal Ingenio úplne zadarmo. Stačí si kúpiť vybranú teplovzdušnú fritézu Tefal a po registrácii nákupu darček Tefal úplne zadarmo. Ako postupovať? V období od 1. 11. 2022 do 30. 6. 2023 môžete vyplniť registračný formulár na tejto stránke. Budete požiadaní o kópiu alebo fotku vašej účtenky potvrdzujúcu nákup výrobku teplovzdušnej fritézy Tefal v období (1. 11. - 31. 12. 2022) a informáciu, kde ste výrobky kúpili. Po odoslaní formulára vám príde e-mail, v ktorom skontrolujte vami zadané údaje a vy ho musíte potvrdiť. Bez tohto potvrdenia sa Vaša požiadavka za 24 hodín zmaže. Tým je vaša časť hotová. My si teraz všetko skontrolujeme a pripravíme na odoslanie. Darčeky odosielame do 21 dní od obdržania vašej požiadavky.  

Prečo si zvoliť produkty Tefal?

  Značka Tefal vyrába vysoko kvalitný riad a kuchynské spotrebiče už od roku 1954. Jej vlajkovou loďou sú svetoznáme panvice Tefal s nepriľnavým povrchom, ktoré odštartovali doslova revolúciu vo varení. Spoločnosť Tefal však neostala len pri výrobe panvíc. V súčasnej dobe ponúka široký sortiment vysoko kvalitných elektrospotrebičov a kuchynského riadu. Ich charakteristickým znakom sú inteligentné inovácie a riešenia uľahčujúce váš každodenný život. Oddelenie pre vedu a výskum neustále sleduje najnovšie trendy a technológie, ktoré následne implementuje do svojich produktov. Tefal tiež neustále počúva svojich spotrebiteľov, aby vytvorili produkty, ktoré presne zodpovedajú ich aktuálnym potrebám. Pri vývoji kuchynských spotrebičov a riadu spolupracuje s poprednými univerzitami a profesionálnymi kuchármi. Spolupráca s britským šéfkuchárom Jamiem Oliverom vyústila v širokú škálu vysoko kvalitných domácich spotrebičov a riadu na každodenné použitie. Ďalším dôležitým prínosom je ich ekologický prístup. Spoločnosť Tefal pracuje s rešpektom k životnému prostrediu vo všetkých fázach životného cyklu výrobku. Produkty Tefal sú jednoducho synonymom kvality, zdravia a bezpečnosti. Navyše, Tefal poskytuje na vybrané produkty 15-ročnú záruku opraviteľnosti a zároveň zaisťuje rýchle a dostupné dodanie náhradných dielov.  

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko