• Obed
  • 14.7.2023

Polievka Udon s hubami

udon mushroomm.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
12 min
Varenie
Varenie
6 min

Suroviny

  • 2 lyžice oleja z opečeného sezamu
  • 6 zelených šparglí, olúpaných, nakrájaných na 4 kusy
  • 6 húb shiitake, rozkrojených na polovicu
  • 1 hliva ustricová, nakrájaná na plátky
  • 1 hlávka kapusty bok choy, nakrájaná na 6 kusov
  • 6 lyžíc slanej sójovej omáčky
  • 1,2 litra bieleho miso vývaru
  • 2 lyžičky nasekaného cesnaku
  • 3 lyžičky strúhaného čerstvého zázvoru
  • 200 g čerstvých rezancov udon
  • 3 lyžice nasekaného čerstvého koriandra

Pripravte si ingrediencie.

Do nádoby nalejte polovicu oleja.

Špargľu, huby a kapustu bok choy orestujte 2 minúty.

Pridajte ostatné prísady okrem koriandra a udon rezancov.

Tlakové varenie: 4 minút.

Pridajte rezance udon a udržujte ich 2 minúty teplé. Podávajte s koriandrom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko