• Obed
  • 8.9.2020

Plnené teľacie na koreňovej zelenine - recept pre Tefal Cook4me+

telacie.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
25 min
Varenie
Varenie
12 min

Suroviny

4 osoby

  • 700 g teľacej roštenky (plece alebo okrúhly filet) narezanej na jednej strane kvôli plneniu
  • 280 g ošúpanej repky nakrájanej na 2 cm kúsky
  • 280 g ošúpaných jeruzalemských artičokov nakrájaných na 2 cm kúsky
  • 280 g ošúpaného paštrnáku narezaného na 2 cm -tyčinky
  • 2 dl hovädzieho vývaru
  • 100 g umytých pečiarok nakrájaných na tenké plátky
  • 40 g vajce
  • 1/2 PL koňaku
  • 60 g kuracích pečienok
  • Kuchynská niť

Pripravte si ingrediencie.
telacie suroviny.jpg
Huby umyte a nakrájajte na tenké plátky.
Do nádoby nalejte trocha oleja.
Pridajte šalotku a huby.
telacie postup 1.jpg
Dochuťte.
Po 5 minútach pridajte pečienky.
telacie postup2.jpg
5 minút smažte do hneda. 
Odstavte a zmiešajte s koňakom a vajíčkami. 
Teľacie mäso naplňte a zviažte ho. 
Opečte do hneda.
Pridajte hovädzí vývar a zvyšnú zeleninu.
telacie postup3.jpg
Doba varenia: 12 min.
Rozviažte a servírujte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko