Plnené teľacie na koreňovej zelenine - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
25 min
Varenie
12 min
Suroviny
4 osoby
700 g teľacej roštenky (plece alebo okrúhly filet) narezanej na jednej strane kvôli plneniu
280 g ošúpanej repky nakrájanej na 2 cm kúsky
280 g ošúpaných jeruzalemských artičokov nakrájaných na 2 cm kúsky
280 g ošúpaného paštrnáku narezaného na 2 cm -tyčinky
2 dl hovädzieho vývaru
100 g umytých pečiarok nakrájaných na tenké plátky
40 g vajce
1/2 PL koňaku
60 g kuracích pečienok
Kuchynská niť
Pripravte si ingrediencie. Huby umyte a nakrájajte na tenké plátky.
Do nádoby nalejte trocha oleja. Pridajte šalotku a huby. Dochuťte.
Po 5 minútach pridajte pečienky. 5 minút smažte do hneda. Odstavte a zmiešajte s koňakom a vajíčkami. Teľacie mäso naplňte a zviažte ho. Opečte do hneda.
Pridajte hovädzí vývar a zvyšnú zeleninu. Doba varenia: 12 min.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.