V teplej vode rozpustite droždie a cukor.
Do misky dajte preosiatu múku a soľ. Pridajte zmes droždia, cukru a vody. Soľ nesmie prísť do kontaktu s droždím. Hnetieme rukami 5 minút, kým nie je zmes hladká a nelepí sa na prsty.
Cesto prikryte čistou utierkou a nechajte 1 hodinu kysnúť pri izbovej teplote.
Z cesta vytvarujte guľu a rozdeľte ju na 8 rovnakých častí.
Z každého kúska vytvarujte guľu.
Opäť prikryte a nechajte 15 minút odpočívať.
Pracovnú plochu zľahka poprášte múkou a kúsky cesta rozvaľkajte na okrúhle placky s priemerom 16 až 18 cm.
Pred vložením placiek rozohrejte panvicu bez tuku na strednom ohni a počkajte, kým indikátor Thermo-Signal úplne nezčervená.
Vložte placky na panvicu a opekajte ich 2 až 3 minúty z každej strany.
Podávajte ako predjedlo s tapenádami.