• Rady & Tipy
  • 3.12.2021

Pikantné menu so značkou TEFAL - - recepty #tefalpikantnemenu

Pikantne menu SK.jpg

Sychravá jeseň je tu a stále častejšie myslíme na jedlo, ktoré nás zahreje, a práve takú vlastnosť majú ostrejšie pokrmy. Posilniť náš imunitný systém môžeme tým, že budeme dodržiavať princípy stravy vhodnej práve na jeseň, pohybom, pobytom vonku a tiež tým, že sa na našich tanieroch objaví aj pikantná zložka. Pikantné jedlá napomáhajú tráveniu a uľavujú pľúcam pri zahlienení v dôsledku prechladnutia.

Čo si predstavíte, keď sa povie pikantné? Určite niečo mierne štipľavé, ale nie zase extrémne, ale má to jednoducho šmrnc. Pre niekoho to môže znamenať malú štipku mletých čili papričiek a pre iného zase naopak veľkú nálož poriadne štipľavej omáčky. Každý z nás vníma hranicu štipľavosti inak. Ostrejších pokrmov sa určite nebojte, ale pamätajte, že čím pikantnejšie dochucovadlo používate, tým menej by ho malo byť. Poďte spoločne s nami posilniť zažívanie a imunitný systém tým správnym pikantným menu. Pridajte pikantnú chuť do svojich jedál so značkou TEFAL.

Pikantné recepty podľa šéfkuchára Ondreja Slaninu


TEFAL TIP
Perfectmix Cook disponuje intuitívnym dotykovým displejom s 10 prednastavenými programami, výkonným motorom s príkonom 1400 W a prvotriednymi čepeľami s technológiou Powelix, zaručujúcimi dokonalé rozmixovanie pokrmov. Technológia Powelix navyše tiež zaisťuje o 30% rýchlejšiu prípravu oproti iným modelom Tefal BL2C. Obsah nádoby z odolného skla je 1,75 l, obsah košíka na varenie v pare 0,5 l. Samočistiaci program pre hĺbkové čistenie pracuje s teplotou 100° C a mixér zbaví až 99,99% baktérií bez potreby čistiaceho prostriedku. Čepele z nerezovej ocele sú odnímateľné a ľahko umývateľné. Elegantný dizajn a špičkové materiály tohto spotrebiča sú ozdobou každej kuchynskej linky. Odporúčaná cena: CZ 5 999 Kč| SK 219 € | HU 83 990


Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko