• Obed
  • 28.7.2020

Perzské hovädzie mäso s bylinkami - recept pre Tefal Cook4me+

perzske maso.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
30 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

4 osoby

  • 600 g duseného hovädzieho v malých kockách (plece alebo orech)
  • 250 g sušenej fazule (namočenej 12 hodín)
  • 1 ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
  • 100 g umytého čerstvého špenátu nasekaného na jemno
  • 2 poháre umytého petržlenu nasekaného na jemno
  • 1 pohár umytého čerstvého koriandra nasekaného na jemno
  • 2 sušené citróny (alebo rozštvrtený čerstvý citrón) - voliteľné
  • 2 ČL mletej kurkumy
  • 350 ml vody
  • 2 PL rastlinného oleja

Pripravte si ingrediencie.
perzske suroviny.jpg
Do nádoby nalejte olej.
Pridajte cibuľu a smažte do sklovita.
Pridajte kurkumu.
Za stáleho miešania smažte 1 minútu.
perzske postup1.jpg
Pridajte ďalšie ingrediencie.
Ochuťte soľou a korením.
Dobre premiešajte.
perzske postup2.jpg
Doba varenia: 30 minút
Servírujte s ryžou.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko