Perzské hovädzie mäso s bylinkami - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
30 min
Varenie
30 min
Suroviny
4 osoby
600 g duseného hovädzieho v malých kockách (plece alebo orech)
250 g sušenej fazule (namočenej 12 hodín)
1 ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
100 g umytého čerstvého špenátu nasekaného na jemno
2 poháre umytého petržlenu nasekaného na jemno
1 pohár umytého čerstvého koriandra nasekaného na jemno
2 sušené citróny (alebo rozštvrtený čerstvý citrón) - voliteľné
2 ČL mletej kurkumy
350 ml vody
2 PL rastlinného oleja
Pripravte si ingrediencie. Do nádoby nalejte olej. Pridajte cibuľu a smažte do sklovita. Pridajte kurkumu. Za stáleho miešania smažte 1 minútu. Pridajte ďalšie ingrediencie. Ochuťte soľou a korením. Dobre premiešajte. Doba varenia: 30 minút Servírujte s ryžou.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.