• Obed
  • 15.2.2022

Pečené kuracie stehná s feniklom a pomarančom, tekvicové pyré a krémový kel - video recept Kveta Horváthova a Martin Kolník

Pečené kuracie stehná s feniklom a pomarančom, tekvicové pyré a krémový kel.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
20 min

Suroviny

  • 10 kuracích stehien
  • fenykel
  • pomaranč
  • soľ
  • korenie
  • tekvica Hokkaidó
  • 500g ružičkový kel
  • 200g smotany
  • 2 strúčiky cesnaku
  • ¼ masla

Kuracie stehná s pomerančom a fenyklem nakrájame na štvrtky, osolené a okorenené dáme do košíčku hrnca Cook4me+ a v ingredienciách nájdeme kuracie kúsky. 

Varíme podla váhy, v našom prípadě 16 minút.

Medzitým si pokrájame Hokkaidó na kocky a po uvarení mäsa dáme do košíka Hokkaido, v ingredienciách si nájdeme tekvicu a pustíme tak, aby sa varila 4 minuty.

Ružičkovoý kel očistíme a opečieme, podlejeme smotanou dochutíme cesnakom soľou a korením.

Hokkidó rozmixujeme s maslom a dochutíme. 

Podáváme!

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko