• Obed
  • 8.9.2020

Nákyp z hovädzieho mäsa - recept pre Tefal Cook4me+

nakyp maso.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

4 osoby

  • 600 g mletého hovädzieho mäsa
  • 1 cibuľa nasekaná na jemno
  • 1 kg zemiakov nakrájaných na kocky
  • 2 PL oleja
  • 100 g masla
  • 160 ml vody
  • Soľ, korenie, muškátový oriešok, zväzok byliniek
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Strúhaný syr Gruyère

Pekáč na pečenie v rúre

Pripravte si ingrediencie.
nakyp maso suroviny.jpg
Do nádoby nalejte olej, potom pridajte cibuľu.
Cibuľu opečte do hneda.
Pridajte hovädzie mäso a za stáleho miešania varte.
Dochuťte.
nakyp maso postup1.jpg
Preložte do pekáča.
Do nádoby dajte zemiaky, maslo, cesnak, zväzok byliniek a vodu. 
Ochuťte soľou, korením a muškátovým orieškom.
nakyp maso postup2.jpg
Doba varenia: 10 minút
Pučidlom na zemiaky zmes roztlačte.
Naložte na mäso.
Posypte syrom Gruyère.
Pečieme v rúre do zlata.

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko