KROK 1: Všetky prísady na omáčku zmiešajte v miske a odložte bokom.
KROK 2: Rozpáľte wok panvicu na strednom ohni a pred opekaním surovín počkajte, kým sa termosignál úplne sfarbí načerveno. Pridajte 2 polievkové lyžice sezamového oleja a rezance smažte 6 minút alebo kým nebudú mierne chrumkavé. Preložte rezance na tanier a odložte ich bokom.
KROK 3: Do toho istého woku pridajte zvyšný sezamový olej, rastlinný olej, kapustu, špargľu a sóju. Pečte 6 minút. Špargľa by mala byť mäkká. Pridajte krevety a varte 3 minúty na silnom ohni. Pridejte rezance a omáčku a za stáleho miešania varte 2 minúty.
KROK 4: Vyberte na tanier. Dochuťte soľou a korením a posypte zvyšnou cibuľou a niekoľkými plátkami citróna.
TIP: Dashi, tradičný japonský vývar, ktorý sa vyrába najmä zo sušených vločiek bonito, sa dá kúpiť v dobre zásobených ázijských obchodoch s potravinami alebo supermarketoch. Ak ho nenájdete, môžete ho nahradiť rybím vývarom, ktorý si môžete zakúpiť v predajniach rýb alebo v špecializovaných supermarketoch.
Odporučené produkty