• Obed
  • 7.9.2020

Mäsové guľky v estragónovej omáčke - recept pre Tefal Cook4me+

masove gulky.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

4 osoby

  • 600 g mrazených guličiek z hovädzieho mäsa
  • 2 PL oleja
  • 2 PL umytého a nasekaného estragónu
  • 150 ml hovädzieho vývaru
  • 1/2 sladkej cibuľky Cévenne nakrájanej na tenké plátky
  • 2 Kocky masla
  • 2 ČL múky
  • 1 dl 35%-nej smotany
  • 4 plátky nespracovaného citrónu
  • Soľ, korenie

Pripravte si ingrediencie.
masove gulky suroviny.jpg
Do nádoby nalejte olej.
Guľky opečte do hneda.
masove gulky postup1.jpg
Vyberte.
Roztopte maslo.
Pridajte cibuľu.
Niekoľko minút smažte na miernom ohni.
Pridajte múku a dobre premiešajte.
Pridajte vývar a smotanu.
Dôkladne premiešajte.
Dochuťte.
Dajte mäsové guľky späť na panvicu spolu s citrónom.
masove gulky postup2.jpg
Prikryte.
Doba varenia: 5 minút
Pridajte estragón. 
Servírujte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko