Mäsové guľky v estragónovej omáčke - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
5 min
Suroviny
4 osoby
600 g mrazených guličiek z hovädzieho mäsa
2 PL oleja
2 PL umytého a nasekaného estragónu
150 ml hovädzieho vývaru
1/2 sladkej cibuľky Cévenne nakrájanej na tenké plátky
2 Kocky masla
2 ČL múky
1 dl 35%-nej smotany
4 plátky nespracovaného citrónu
Soľ, korenie
Pripravte si ingrediencie. Do nádoby nalejte olej.
Guľky opečte do hneda. Vyberte. Roztopte maslo. Pridajte cibuľu. Niekoľko minút smažte na miernom ohni. Pridajte múku a dobre premiešajte. Pridajte vývar a smotanu. Dôkladne premiešajte. Dochuťte. Dajte mäsové guľky späť na panvicu spolu s citrónom. Prikryte.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.