• Obed
  • 7.9.2020

Lososové ragú s feniklom - recept pre Tefal Cook4me+

lososove ragu.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
14 min
Varenie
Varenie
4 min

Suroviny

4 osoby

  • 4 steaky z lososa s hmotnosťou 150 g (odstránená koža)
  • 400 g nasekaného feniklu
  • 200 g mrkvy nakrájanej na tenké plátky
  • 2 PL olivového oleja
  • 20 červených bobúľ
  • 3 PL kyslej smotany
  • Soľ a korenie
  • 2 x štipka čerstvého nasekaného kôpru
  • 150 ml rybacieho vývaru

Pripravte si ingrediencie.
lososove ragu suroviny.jpg
Do nádoby nalejte olej.
Fenikel a mrkvu osmahnite.
lososove ragu postup1.jpg
Zmes naložte na steak z lososa, osoľte a okoreňte ružovým korením.
Zalejte vývarom.
lososove ragu postup2.jpg
Doba varenia: 4 minúty
Na fenikel a nasekaný kôpor pridajte smotanu.
Servírujte.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko