KROK 1: Posypte lososa paprikou.
KROK 2: Nakrájajte fenikel a papriku na tenké pásiky. Položte do nádoby. Nakrájajte kôpor a pridajte k zelenine. Pridajte cesnakový prášok, papriku, olivový olej a biele víno.
KROK 3: Vytlačte citrón a vlejte jeho šťavu.
KROK 4: Rozdeľte plnku medzi obdĺžniky z papiera na pečenie o veľkosti 30 cm x 30 cm a položte na ne lososové filety. Pridajte plátok citrónu a vetvičku tymiánu ku každému papillote.
KROK 5: Zatvorte papillote a vložte ich do zariadenia vybaveného doštičkou. Začnite proces varenia.
KROK 6: Podávajte s ryžou.
TIP: Papierová príprava lososa je technika varenia, ktorá zachováva všetku chuť a jemnosť ryby. Môžete tiež pridať pár čiernych olív a kapary pre stredomorskú chuť. Zneužívanie alkoholu je nebezpečné pre vaše zdravie. Konzumujte s mierou.