Losos s omáčkou teriyaki - recept pre Tefal Easy Fry Oven & Grill
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
65 min
Varenie
12 min
Suroviny
4 filé z lososa
4 PL terijaki omáčky
1 PL cesnakového prášku
1 PL limetkovej šťavy
1 | Zmiešajte omáčku s cesnakovým práškom a limetkovou šťavou. Rozložte filé z lososa na tanier, polejte ho omáčkovou zmesou a nechajte v chladničke marinovať aspoň hodinu.
2 | Zlejte filé z lososa a rozložte ho na grilovací rošt, ten vložte do stredu fritézy s grilom Easy Fry a odkvapkávaciu misku umiestnite podeň.
3 | Varte 12 minút na režime RYBA (170 °C).
TIP: Aby sa na rybe vytvorila glazúra, použite hustejšiu terijaki marinádu, omáčku yakitori. Lososa podávajte s ryžou poliateho omáčkou.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.