• Obed
  • 9.12.2024

Lasagnová polievka - recept pre Multifunkčný elektrický tlakový hrniec Tefal Cook4Me+ Touch CY912831

Lasagnová polievka.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
2 min
Varenie
Varenie
23 min

Suroviny

  • 2 ks stredne veľkej cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Olej
  • 500 g mletého mäsa (hovädzie mäso alebo zmes)
  • 200 ml smotany na varenie
  • 140 g paradajkového pretlaku
  • 800 ml drvených paradajok
  • 800 ml vody alebo vývaru
  • 8 plátkov lasagní
  • 100 g parmezánu
  • Čierne korenie
  • Soľ
  • Lyžica oregana
  • Lyžička muškátového orecha

KROK 1: Pripravte si ingrediencie.

KROK 2: Cibuľu nakrájajte na kocky, cesnak ošúpte.

KROK 3: Cibuľu osmažte na oleji dozlatista, pridajte cesnak a orestujte.

KROK 4: Do hrnca pridajte mäso, roztlačte ho a za občasného miešania orestujte.

KROK 5: Mäso osoľte, podľa chuti okoreňte, pridajte lyžicu oregana a lyžičku muškátového orieška. Premiešajte a krátko orestujte.

KROK 6: Do hrnca pridajte pyré, premiešajte, prilejte drvené paradajky a vodu. Krátko povarte.

KROK 7: Pridajte cestoviny nalámané na väčšie kúsky a smotanu a za občasného miešania varte, kým cestoviny nezmäknú.

TIP: Do polievky môžete pridať lyžicu čerstvého syra gervais alebo strúhaného parmezánu.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko