
KROK 1: Tento recept si vyžaduje použitie pokrievky Extra Crisp. Pripravte si prísady.

KROK 2: Kvások: polovicu droždia rozrieďte 60 g vody. Zmiešajte so 60 g hladkej bielej múky. Zakryte potravinárskou fóliou a nechajte stáť aspoň 2 hodiny.

KROK 3: Druhú polovicu droždia a cukru rozrieďte 250 g vody. Pridajte múku a kvások. Mieste ďalšie 3 minúty. Pridajte soľ. Mieste ďalších 9 minút.

KROK 4: Z cesta vytvorte guľu. Dno misy posypte múkou. Guľu cesta vložte do misy a nechajte 2 hodiny kysnúť.

KROK 5: Vypnite spotrebič Cookeo a nasaďte veko Extra Crisp. Nastavte manuálny program na 200 °C na 40 minút.

KROK 6: Vyberte z formy a nechajte vychladnúť na mriežke.

