• Obed
  • 14.7.2023

Kurča Hibachi

5 (1x)
hibachi chicken.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
14 min

Suroviny

  • 3 kuracie prsia (každé približne 160 g)
  • 2 lyžice sezamového oleja
  • 1 lyžica ustricovej omáčky
  • 1 lyžica nasekaného čerstvého zázvoru
  • 2 nasekané strúčiky cesnaku
  • 4 lyžice sójovej omáčky
  • 0,5 bio limetky, šťava a kôra
  • 1 polievková lyžica sezamových semienok
  • 2 šalotky, nasekané
  • 4 kuracie prsia (každé približne 160 g)
  • 3 lyžice sezamového oleja
  • 2 lyžice ustricovej omáčky
  • 1,5 lyžice nasekaného čerstvého zázvoru
  • 3 nasekané strúčiky cesnaku
  • 6 lyžíc sójovej omáčky
  • 1 bio limetka, šťava a kôra
  • 1,5 polievková lyžica sezamových semienok
  • 3 šalotky, nasekané

Pripravte si ingrediencie.

Do nádoby nalejte 250 ml vody.

Do nádoby vložte parný kôš s kuracím mäsom.

Tlakové varenie: 12 minút.

Kuracie mäso vyberte a nakrájajte na malé kocky.

Do nádoby pridajte sezamový olej.

Kuracie mäso opečieme a pridáme ostatné prísady.

Podávajte s pečenou kapustou bok choy, ryžou alebo rezancami.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko