Kura s limetkou a kokosom - recept pre Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
15 min
Varenie
13 min
Suroviny
4 osoby
4 kuracie stehná (horné a dolné stehno oddelené)
2 umyté baklažány narezané na 2-3 cm kúsky
2 limetky (šťava)
6 jarných cibuliek (cibuľky umyté a rozkrojené na dve rovnaké polovice)
1 dl kokosového mlieka
2 PL sezamového oleja
2 PL omáčky nuoc mam
2 PL umytého a nasekaného čerstvého koriandra
2 ČL opečených sezamových semienok
10 g kukuričného škrobu zriedeného v malom množstve vody
Pripravte si ingrediencie. Kura marinujte v limetkovej šťave a omáčke nuoc mam. Do nádoby pridajte sezamový olej.
Cibuľu opečte do hneda. Vyberte. Kura opečte do hneda (v prípade potreby v niekoľkých dávkach). Šťavu z marinády zmiešajte s kukuričným škrobom. Vložte cibuľu späť na panvicu. Pridajte šťavu z marinády, kokosové mlieko a baklažán. Doba varenia: 13 minút
Ozdobte koriandrom a sezamovými semienkami. Servírujte.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.