• Obed
  • 1.6.2020

Krémová kuracia polievka - recept šéfkuchára Ondřeje Slaniny pre Tefal Cook4me+

Krémová kuracia polievka - recept šéfkuchára Ondřeje Slaniny pre Tefal Cook4me+
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
15 min
Vaření
Varenie
45 min

Suroviny

2 osoby

  • 1/2ks Celé kurča
  • 100g Mrkva
  • 4ks Celé čierne korenie
  • 2ks Bobkový list
  • 1/4 lyžička Muškátový kvet
  • 100g Koreňový petržlen
  • 3ks Nové korenie
  • 30g Maslo
  • 15g Plocholistý petržlen
  • 0,75l Voda
  • 1/2ks Cibuľa
  • 100g Zeler
  • štipka Soľ

4 osoby

  • Celé kurča
  • 200g Mrkva
  • 8ks Celé čierne korenie
  • 4ks Bobkový list
  • 1/2 lyžička Muškátový kvet
  • 200g Koreňový petržlen
  • 6ks Nové korenie
  • 60g Maslo
  • 30g Plocholistý petržlen
  • 1,2l Voda
  • 1ks Cibuľa
  • 200g Zeler
  • štipka Soľ

6 osôb

  • Celé kurča
  • 300g Mrkva
  • 12ks Celé čierne korenie
  • 6ks Bobkový list
  • 3/4 lyžička Muškátový kvet
  • 300g Koreňový petržlen
  • 9ks Nové korenie
  • 90g Maslo
  • 45g Plocholistý petržlen
  • 1,5l Voda
  • 1ks Cibuľa
  • 300g Zeler
  • štipka Soľ

  1. Kurča nakrájajte na štvrťky. Koreňovú zeleninu nakrájajte na väčšie kusy. Cibuľu nakrájajte na plátky. 
  2. Zvolte program opekanie (vlastné nastavenie).
  3. Rozpustite maslo. Osmažte koreňovú zeleninu a cibuľu dozlatista.
  4. Pridajte kura, osmažte a zalejte vodou. 
  5. Pridajte bobkový list, korenie a petržlen.
  6. Zvolte program tlakové varenie (vlastné nastavenie) na 45 minút.
  7. Vyberte kura a oberte mäso. 
  8. Rozmixujte obsah hrnca. 
  9. Pridajte natrhané mäso, soľ a muškátový kvet.

Odporučené produkty

Tento recept odporúča šéfkuchár Ondřej Slanina.
Ondřej+Slanina+-+šéfkuchař+Tefal.jpg

Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasím s použitím súborov cookies (viz Podmienky používanie).

Súhlasím