• Večera
  • 21.4.2021

Jarný šalát - recept pre multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+

jarny salat.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
2 min

Suroviny

4 vajcia

4 hŕstky umytých špenátových listov

12 umytých reďkvičiek nakrájaných na plátky

4 plátky údeného pstruha nakrájaného na prúžky

4 lyžice repkového oleja

2 lyžičky vinného octu

2 lyžičky dijonskej horčice

Hrsť nasekanej pažítky

2 lyžice slnečnicových semienok

Soľ, korenie

 
Pripravte si všetky prísady.
Zmiešajte horčicu, ocot a olej.
Vložte vajce do naparovacieho košíka.
Do nádoby nalejte 200 ml vody.
Vložte košík do nádoby.
Nastavte tlakové varenie na 2 minúty
Vajce ihneď schlaďte pod studenou vodou a škrupinu odstráňte.
Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady a podávajte.

Tip:
Pridajte lyžicu pstruhových vajec.
Špenátové výhonky môžete nahradiť mesclunom (zmes najrôznejších malých mladých šalátov, ktoré pochádzajú z francúzskeho Provence)

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko