Jarný šalát - recept pre multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
2 min
Suroviny
4 vajcia
4 hŕstky umytých špenátových listov
12 umytých reďkvičiek nakrájaných na plátky
4 plátky údeného pstruha nakrájaného na prúžky
4 lyžice repkového oleja
2 lyžičky vinného octu
2 lyžičky dijonskej horčice
Hrsť nasekanej pažítky
2 lyžice slnečnicových semienok
Soľ, korenie
Pripravte si všetky prísady. Zmiešajte horčicu, ocot a olej. Vložte vajce do naparovacieho košíka. Do nádoby nalejte 200 ml vody. Vložte košík do nádoby. Nastavte tlakové varenie na 2 minúty Vajce ihneď schlaďte pod studenou vodou a škrupinu odstráňte. Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady a podávajte.
Tip: Pridajte lyžicu pstruhových vajec. Špenátové výhonky môžete nahradiť mesclunom (zmes najrôznejších malých mladých šalátov, ktoré pochádzajú z francúzskeho Provence)
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.