• Obed
  • 14.4.2025

Jarné jahňacie na grile s bylinkami - Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox GC774D30

Jarní jehněčí grilované na bylinkách.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
7 min

Suroviny

  • 4 plátky jahňacieho stehna (po 250 g)
  • 4 polievkové lyžice olivového oleja
  • 4 polievkové lyžice nasekaného čerstvého tymiánu
  • 4 polievkové lyžice nasekaného čerstvého rozmarínu
  • 4 polievkové lyžice nasekanej čerstvej mäty
  • 2 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 1 polievková lyžica kvetu soli

KROK 1V nádobe zmiešajte všetky prísady na marinádu. Obaľte každý plátok mäsa a nechajte ho 2 hodiny v chladničke odležať.

KROK 2Zatvorte gril a zapnite ho. Automaticky sa vyberie program Manuál. Tlačidlom M vyberte červené nastavenie a stlačte OK. Po rozohriatí vložte plátky mäsa do grilu a grilujte 7 minút.

KROK 3Ihneď podávajte.

TIP: Na koncentráciu chutí použite vákuový uzáver a jahňacie mäso s marinádou vložte do chladničky na 2 hodiny alebo dlhšie. K jahňaciemu stehnu môžete pridať zemiakový gratin alebo zeleninu vyprážanú na panvici.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko