• Obed
  • 28.7.2020

Jahňacie v lesníckom štýle - recept pre inteligentný hrniec Tefal Cook4me+

jahnacie.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

4 osoby

  • 800 g jahňacieho pleca v 30/40 g kockách poprášených múkou
  • 2 ošúpané a nasekané cibule
  • 200 g ošúpanej mrkvy nasekanej na tyčinky
  • 400 g umytých pečiarok, kuriatok, dubákov
  • 1 zväzok byliniek
  • 2 olúpané a nasekané strúčiky cesnaku s odstráneným klíčkom
  • 400 g ošúpaných zemiakov nakrájaných na veľké kúsky
  • 2 PL rastlinného oleja
  • Soľ a korenie
  • 150 ml vody

Pripravte si ingrediencie.
jahnacie suroviny.jpg
Do nádoby nalejte olej.
Kocky mäsa opečte do hneda (v prípade potreby v niekoľkých dávkach).
Mäso vyberte.
jahnacie postup1.jpg
Primiešajte huby.
Pridajte vodu, mäso a ďalšie ingrediencie, nakoniec pridajte zemiaky.
Dochuťte.
jahnacie postup2.jpg
Doba varenia: 15 minút
Servírujte!

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko