• Obed
  • 15.4.2025

Jahňacie stehno v bylinkovej kruste - Teplovzdušná fritéza EASY FRY & STEAM FW201

Jehněčí stehno s bylinkovou krustou a fazolkami flageolet s čerstvými bylinkami.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
100 min

Suroviny

  • 1,3 kg jahňacieho stehna
  • 50 g strúhanky
  • 4 g soli
  • 1 polievková lyžica oregana
  • 1 polievková lyžica tymiánu
  • 4 cl olivového oleja

KROK 1Pripravte krustu Všetky prísady zmiešajte v nádobe a odložte bokom.

KROK 2Vložte stehno bez krusty do spotrebiča s plechom. Spustite proces pečenia.

KROK 3Vyberte stehno a na vrch stehna rozložte krustu a pevne ju pritlačte.

KROK 4Vložte stehno späť do spotrebiča. Znovu spustite proces pečenia.

KROK 5Môžete podávať okamžite.

TIP: Pre ešte lepšiu chuť marinujte stehno v bylinkách a olivovom oleji niekoľko hodín pred pečením. K jahňaciemu stehnu môžete pridať flageolety varené s čerstvými bylinkami.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko