• Obed
  • 15.4.2025

Jahňacie stehno v bylinkovej kruste a flageolety s čerstvými bylinkami - Teplovzdušná fritéza EASY FRY & STEAM FW201

Jehněčí stehno s bylinkovou krustou a fazolkami flageolet s čerstvými bylinkami.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
100 min

Suroviny

  • 1,3 kg jahňacieho stehna
  • 50 g strúhanky
  • 4 g soli
  • 1 polievková lyžica oregana
  • 1 polievková lyžica tymiánu
  • 4 cl olivového oleja
  • 500 g fazule flageolet, odkvapkanej
  • 2 polievkové lyžice nasekanej čerstvej pažítky
  • 1 polievková lyžica nasekaného čerstvého tymiánu
  • 1 polievková lyžica nasekaného čerstvého rozmarínu
  • 30 g masla nakrájaného na kúsky
  • 3 cl vody

KROK 1Pripravte krustu Všetky prísady zmiešajte v nádobe a odložte bokom.

KROK 2Pripravte prílohu. Fazuľu flageolet zmiešajte so všetkými prísadami v nádobe.

KROK 3Zapnite misku 1. Vložte stehno bez krusty do spotrebiča s plechom. Spustite proces pečenia.

KROK 4Vyberte stehno zo spotrebiča a na vrch mäsa rozložte krustu a pevne ju pritlačte.

KROK 5Zapnite misku 1. Vložte stehno naspäť do spotrebiča s plechom.

KROK 6Zapnite misku 2. Fazuľu vložte do misky.

KROK 7Stlačením tlačidla SYNC zároveň ukončite pečenie. Stlačením tlačidla START spustíte pečenie. Občas zeleninu premiešajte.

KROK 8Ihneď podávajte.

TIP: Pre ešte chutnejšie mäso marinujte stehno s bylinkami a olivovým olejom niekoľko hodín pred pečením.

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko