Pomocou valčeka alebo dna hrnca rozdrvte zrnká borievky a korenia. Vložte ich do veľkej misky. Jarnú cibuľku nakrájajte nadrobno a pridajte ju do misky spolu s nasekaným cesnakom. Pridajte biele víno, olivový olej, citrónovú kôru a zmes talianskeho korenia. Dobre premiešajte a potom pridajte jahňacie kotlety tak, aby boli poriadne ponorené v marináde. Umiestnite do chladničky aspoň na 1 hodinu.
Otvorte gril OptiGrill v polohe Barbecue. Nastavte bočný termostat do polohy 4. Po predhriatí položte jahňacie kotlety na gril a opekajte ich 4 minúty z každej strany. Kotlety rovnomerne rozdeľte na dve grilovacie dosky, aby sa rovnomerne prepiekli.
Keď sú kotlety opečené, naaranžujte ich na taniere a ihneď podávajte.
Odporučené produkty