• Rady & Tipy
  • 31.5.2022

Inteligentné varenie vám uľahčí život

header 15@2.png

Technológie zasahujú do všetkých odvetví. Ukážeme vám preto, ako môžete veľmi rýchlo a chutne variť s inteligentným hrncom a mobilnou aplikáciou s receptami. Tento spôsob varenia, ktorý vám uľahčí život, si určite zamilujete.

Inteligentné varenie: Čo to je a čo k nemu potrebujete?

Technológie zasahujú do všetkých odvetví. Ukážeme vám preto, ako môžete veľmi rýchlo a chutne variť s chytrým hrncom a mobilnou aplikáciou s receptami. Tento spôsob varenia, ktorý vám uľahčí život, si určite zamilujete. 

Počuli ste o inteligentnom varení? Jedná sa o systém prípravy jedál, vďaka ktorému svoje obľúbené pokrmy uvaríte s pomocou inteligentných technológií rýchlo, jednoducho a s minimom práce. Čo potrebujete, ak sa chcete do tohto spôsobu varenia pustiť? 

Pripravte si inteligentný hrniec Tefal Cook4me+ Connect a mobilný telefón, do ktorého stiahnete aplikáciu na varenie obsahujúcu stovky receptov. Po prepojení inteligentného hrnca s telefónom (podľa slovenského návodu) následne stačí, keď si u vybraného receptu pripravíte konkrétne suroviny. 

Mobilný telefón so zoznamom receptov a surovín budete mať vždy u seba. Zariadite nákup, vložíte do hrnca podľa jednoduchého návodu a inteligentné technológie urobia bez nutnosti kontroly prakticky všetku prácu za vás. Výsledkom bude dokonale pripravené jedlo.

Mobilná aplikácia Cook4me by Tefal je dostupná pre telefóny Android i Apple. 

Postup: Spárovanie inteligentného hrnca na varenie s mobilom

  Potrebujete spárovať inteligentný hrniec Tefal Cook4me+ Connect so svojím mobilom, aby ste sa mohli následne pustiť do inteligentného varenia? Postup je veľmi jednoduchý. Do svojho smart telefónu si najskôr stiahnite aplikáciu Cook4me by Tefal. Ak máte iPhone, túto aplikáciu nájdete v App Store. Pre majiteľov telefónov s Androidom je táto aplikácia na varenie voľne k stiahnutiu v internetovom obchode Google Play.  

Stiahli ste si aplikáciu Cook4me by Tefal do svojho mobilu? Zapnite inteligentný hrniec, na smart telefóne aktivujte bluetooth a spustite stiahnutú aplikáciu na varenie. Inteligentný hrniec na varenie sa s mobilom prostredníctvom bluetooth rýchlo synchronizujú. Vďaka tomu získate prístup do sveta stoviek receptov Cook4me, ktoré vyvinuli francúzski šéfkuchári spoločnosti Tefal, ich počet bude aj naďalej narastať. 

V aplikácií Cook4me by Tefal nájdete všetky svoje obľúbené recepty, ktoré si v inteligentnom hrnci pripravíte jednoducho a rýchlo. U stoviek receptov v aplikácií nechýba návod krok za krokom ani názorné fotografie ilustrujúce prípravu daného pokrmu. Všetky svoje obľúbené recepty tak budete mať vo svojom vrecku pekne pohromade. Táto aplikácia s receptami je jednoducho dokonalá!

Výhody používania inteligentného hrnca na varenie

Inteligentný hrniec na varenie Tefal Cook4me+ Connect je niečo ako váš osobný asistent v kuchyni. Zaistí teda, že sa pre vás stane príprava stoviek pokrmov veľmi jednoduchou a rýchlou záležitosťou. Preddefinované recepty v aplikácií pritom obsahujú tie najobľúbenejšie jedlá, ktoré si môžete v inteligentnom hrnci pripraviť celkom v šiestich režimoch varenia. Ide o varenie v pare, tlakové varenie, klasické varenie s tromi úrovňami teploty (mierna - pozvolené pečenie, stredná, vysoká - smaženie, opekanie) a udržiavanie teploty.   

Ako inteligentný systém varenia používať? Na mobile alebo tablete si spustite aplikáciu na varenie Cook4me by Tefal, vyberte si svoj obľúbený recept a potom nasledujte pokyny zobrazené na displeji.  Podľa inštrukcií si pripravte všetky potrebné ingredience, následné varenie v inteligentnom hrnci nie je treba nijak kontrolovať, všetko prebieha automaticky. Vďaka tomu vás inteligentný hrniec krok za krokom dovedie až k dokonale pripravenému pokrmu. 

V inteligentnom hrnci Tefal uvaríte až pre 6 osôb. A to aj zdravo

Pýtate sa , či je varenie v inteligentnom hrnci zdravé? Odpoveď na túto otázku samozrejme záleží na tom, aký recept si v aplikácií na varenie Cook4me vyberiete. Vďaka objemu inteligentného hrnca Tefal Cook4me+ Connect môžete následne pripraviť chutný a zdravý pokrm až pre 6 osôb. 

Veľkou výhodou tiež je, že aplikáciu Cook4me môžete aktualitovať o svoje vlastné recepty. V inteligentom hrnci Tefal tak rýchlo, jednoducho a automaticky uvaríte aj svoje rokmi preverené jedlá. Vďaka možnej aktualizácii aplikácie na varenie samozrejme v inteligentnom hrnci pripravíte aj nové recepty o iných ľudí.

Inteligentný hrniec na varenie s WiFi: Ako sa o neho starať?

Aby ste mohli stále využívať výhody inteligentného varenia, je dôležité sa o inteligentný hrniec na varenie správne starať. Hneď ako si v inteligentom hrnci Tefal Cook4me+ Connect uvaríte, vypojte ho z elektriny a následne sa dajte do jednoduchého čistenia. Snažte sa ho pritom umývať po každom varení. 

Varnú misu a naparovací košík inteligentného hrnca môžete vložiť do umývačky riadu alebo ich očistiť horúcou vodou s jarou. Telo inteligentného hrnca zvonku utrite vlhkou mäkkou handričkou. Po každom varení v inteligentnom hrnci tiež vyberte kondenzačnú nádobu (zozadu) a následne ju umyte v čistej vode alebo v umývačke riadu. 

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko