• Rady & Tipy
  • 13.7.2020

Ingenio je sada riadu, ktorá zapadne do vašej kuchyne

1.jpg

Hľadáte kvalitnú sadu riadu, ktorá dobre zapadne do skrine, do umývačky, do rúry, do chladničky, na platňu, do karavanu, ale napríklad aj do kolektívu? Tefal Ingenio je súprava kvalitného, elegantného, stohovateľného riadu, s ktorým si budete rozumieť a ktoré sa vojde všade. Jednoducho rajnica do hrnca, hrniec do panvice a šup s nimi do zásuvky, do skrinky alebo na poličku.

Pracujete len s jednou rukoväťou

Je koniec neustálym upravovaním rukovätí v zásuvke, či skrinke - na všetky rozmery panvíc Ingenio vám totiž stačí len jedna odnímateľná. Vďaka tomu môžete na platni preskakovat z panvice kľudne na hrniec. S nosnosťou až 10 kg vás rukoväť nezradí ani pri poriadnom guláši. Navyše na ňu získate záruku 10 rokov. A aby tých desiatok nebolo málo, môžete si zaobstarať sadu Ingenio obsahujúcu 10 kusov! 

2.jpg

Cvakám, cvakáš, cvakáme

Cvaknutie zámku, cvaknutie fotoaparátu, cvaknutie potravinovej nádoby Tefal Masterseal Fresh - sú vám tieto zvuky známe? Pripravte sa - prichádza cvaknutie rukoväťou Ingenio, ktoré už nedostanete z hlavy. Cvaknutie so sadou Ingenio je návykové, takže pokiaľ nebudete mať práve čo variť, môže vám rukoväť pomôcť aj ako skvelá antistresová pomôcka! Len nezabudnite odcvaknúť pri pečení a pri umývaní. Do umývačky totiž rukoväť nepatrí.

3.jpg

Varenie je rozprávka

Zo sporáku do rúry, z rúry do chladničky, z chladničky na stôl, zo stolu do umývačky, z umývačky do skrinky, zo skrinky na sporák, zo sporáku do rúry...Znie vám to ako nekonečný príbeh? Už nie je potrebné prekladať jedlo z riadu do riadu, pretože na všetko vám bude stačiť jeden multifunkčný hrniec alebo panvica Ingenio.

4.png
Všetko máte zjedené? Tak šup s riadom do umývačky (bez rukoväte :-) ) a rozprávky je cvak!

AKČNÁ PONUKA NA RIAD INGENIO NA ALZA.SK
Alza SK Ingenio.jpg

Odporučené produkty





Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko